Linkit

Vaikko Travel

Erikoistarjoukset

Juhannus järven rannalla
Vielä mahtuu mukaan viettämään juhannusta maalle! Tule nauttimaan valoisasta kesäyöstä Mäntyjärven rannalle. Juhannussaunaan itse taitellun vastan kanssa ja saunatuoreena kokkoa ihailemaan.
Majoitus 62 euroa 2hh/vrk, ateriat tilauksen mukaan. lake

Vaikkojoki

vaikko

Vaikkojoki on noin 50 kilometrin mittainen suojeltu vesireitti. Se alkaa Juuan Vaikkojärvestä ja päättyy Kaavilla Kärenjärveen. Vaikkojoen reitti jatkuu vielä parinkymmenen kilometrin verran virtapaikkojen yhdistämänä järviketjuna päättyen Melttusvirran jälkeen Kaavinjärveen. Reitillä on nelisenkymmentä koskea ja virtapaikkaa. Vaikkojoki oli aikanaan merkittävä uittoväylä, mutta kosket on sittemmin kunnostettu lähelle alkuperäistä luonnontilaa. Vaikkojokea voit laskea omalla tai vuokratulla kanootilla tai kokeneen kipparin ohjaamalla koskiveneellä. Vaikkojoen alueella on myös merkittyjä patikointi- ja pyöräilyreittejä, Joen varrella on useita rantautumispaikkoja nuotiosijoineen. Vaikkojoki on tunnettu kalastusalue, jonka koskiin istutetaan vuosittain arvokalaa. Joki kuuluu Pohjois-Savolaisiin Kärkiapaja-kohteisiin.

Vaikko Travel OY

vuur

Vaikko Travel- yhtiön muodostavat useat matkailuyritykset, jotka toimivat Vaikkojoen alueella. Tarjoamme korkealaatuisia lomakokemuksia kauniissa ympäristössä. Yhdistämällä useiden yritysten tuotteet voimme järjestää räätälöityjä lomapaketteja vieraillemme.
Yhtiö on perustettu myös kehittämään Vaikon alueen matkailua ja edistämään alueen suojelemista tiedon ja opetuksen keinoin.

Tuotteet:
  • majoitus mökeissä tai huoneissa
  • kalastusretket
  • opastetut metsäretket
  • tilat juhlille
  • ruokailut a la cartesta nuotion herkkuihin
  • erikoisohjelmat
Voimme järjestää myös kalastuslupia, kanootin vuokrausta tai koskenlaskua Vaikkojoella.