Linkit

Vaikko Travel

Erikoistarjoukset

Juhannus järven rannalla
Vielä mahtuu mukaan viettämään juhannusta maalle! Tule nauttimaan valoisasta kesäyöstä Mäntyjärven rannalle. Juhannussaunaan itse taitellun vastan kanssa ja saunatuoreena kokkoa ihailemaan.
Majoitus 62 euroa 2hh/vrk, ateriat tilauksen mukaan. lake

Viljamaan kartano

Viljamaa

Viljamaan Kartano sijaitsee Mäntyjärven rannalla Itä-Suomessa, jossa metsien ja peltojen ympäröimänä voi kokea suomalaista maalaiselämää. Yöpyä voi vierasrakennuksen Villakon huoneissa (2-3 sänkyä) joissa on omat WC ja suihku. Maukkaat ateriat kokin tekeminä tarjoillaan päärakennuksessa. Kartanolta käsin voi harrastaa useita lähialueen aktiviteettejä kalastuksesta tai luontopolkujen tutkimisesta koskenlaskuun. Kartano sijaitsee paikassa josta voi lähteä retkille niin Kolille, Kuopioon, kahdelle ortodoksiluostarille Heinävedelle tai kaivoskaupunkiin Outokumpuun. Päivän päätteeksi on mukava pulahtaa uimaan perinteisestä rantasaunasta tai tilata erikoiselämyksesksi savusaunan kipakat löylyt.

Makkaramäen mökkipalvelut

mokki

Makkaramäen mökkipalvelut vuokraavat käyttöön hyvätasoista mökkiä ympäri vuoden. Mökki sijaitsee rauhallisessa paikassa kauniin luonnon ympäröimänä. Tule ja nauti lomasta maalla!
Tarjoamme myös useita muita palveluja kuten luontoretkiä, polttopuiden, lääkkeiden, ruuan ym. toimittamista.

Ota yhteyttä: Makkaramäen mökkipalvelut, Kaavi, Finland
Kari Mustonen, puh: 040 537 9569
Minna Mustonen, puh: 0400 215 987
E-Mail: info@makkaramaenmokkipalvelut.fi

Tarjan Kotiaskare

mokki

Tämä uudenuutukainen mökki sijaitsee Mäntyjärven niemellä. Mökiltä on kaunis näköala järvelle ja sen poukamiin.
Mökki on ympärivuotisessa käytössä.

Jos ylittää järven veneellä tai kiertää kävellen voi käydä tutustumassa kylän savusaunaan tai metsäkirkkoon tai käydä kahvilla tai päivällisellä Viljamaan Kartanolla.

yhteystiedot:
Tarjan Kotiaskare
Mäntyjärventie 773
73620 Kortteinen
Finland
puh: 050 5690734
Kotisivu
email